Министър Демерджиев с обещание АПИ да запълни дупките по магистралите

0

Министър Демерджиев е обещал да започне съвместна акция на МВР и АПИ за отстраняване на дупките по магистралите.

Това съобщи бащата на загиналия при тежка катастрофа 23-годишен Дани Ясен Бозуков след вчерашната си среща с вътрешния министър. Патрулки на “Пътна полиция” ще установяват опасните магистрални дупки и ще подават сигнал към пътната агенция за тяхното запълване. Предстои и кръгла маса с депутати за бързи мерки относно превенция на пътната безопасност и по-строги мерки за джигитите. Ще бъдат обсъдени и възможностите за законови промени. Ресурсите на МВР да бъдат използвани максимално и да бъдат сложени повече камери искат още родителите на жертви при ПТП.

Заявих на министъра, че в провинцията не са работи ефикасно или има липса на човешки ресурс или няма адекватно заплащане. Няма да се примиря докато не излезе наяве истината за пътния инцидент, при който синът ми бе убит. Въпросът ми е прост: КОЙ е пуснал виновника, причинил смъртта на моя син? Утре може да е и вашето дете! Нека спрем войната по пътя, призова Бозуков.

Тази седмица може и да няма организиран в Хасково протест, но това не значи, че сме се отказали! Оттук-нататък това е моята кауза, категоричен е опечаленият баща.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Дъждовен уикенд с опасност от градушки
Дъждовен уикенд с опасност от градушки

Езикова гимназия с дни на отворените врати
Езикова гимназия с дни на отворените врати

Затвори