Микробус на свободен ход удари мъж

0

Пътник, стоящ до автомобил, е пострадал леко в инцидент в Хасково.

Старско

Вчера в 9,40 часа на булевард „Раковски“, 40-годишен водач на товарен автомобил „Рено“ е спрял на платното и е излязъл от колата без да вземе мерки автомобила да не потегли на собствен ход. Колата е потеглила в ляво по посоката си на движение и е ударила 32-годишен пътник, стоящ до паркиран автомобил с отворена врата.

Накрая товарната кола се е ударила във фасадата на заведение за хранене. Пострадалият е с натъртване в областта на лявото рамо и гърдите, прегледан и освободен за домашно лечение.

Акт е съставен на водач, проверен в симеоновградското с.Тянево. Вчера служители от участъка са проверили лек автомобил „Фолксваген“, шофиран от неправоспособен младеж от селото на 27г. При справка се оказало, че регистрационните табели на колата отговарят на друг автомобил. Образувано е досъдебно производство.

В управлението в Харманли също е задържан водач по стартирало бързо производство. Автопатрул от управлението е извършил проверка на „Мерцедес“, управляван от младеж на 24г от с.Георги Добрево. Униформените служители са установили, че водачът не притежава свидетелство за правоуправление и шофира в едногодишен срок на влязло в сила наказателно постановление.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Книжно предизвикателство от библиотеката в Димитровград
Книжно предизвикателство от библиотеката в Димитровград

В Хасково Национален конкурс "Завещано от Апостола"
В Хасково Национален конкурс “Завещано от Апостола”

Затвори