Меглена Бориславова: Преоткрийте себе си чрез Бахова терапия

0

Магистър фармацевт Меглена Бориславова предлага лечение чрез Бахова терапия. Методът е напълно натурален без странични ефекти и пристрастяване.

Какво представляват лекарствата на д-р Бах?

Старско

Това са 38 диви цветя и дървесни цветове, открити от английския лекар Едуард Бах през 1930- 1935 год. Техните качества помагат за цялостното хармонизиране на личността, за излекуване причината на всяко заболяване – негативните емоции и душевния дисбаланс. Те ни помагат да се справяме с емоционалните натоварвания в ежедневието. Всяко лекарство покрива специфична емоция.

Методът е признат от СЗО през 1980г.

Цветните есенции въздействат директно върху енергийната система на човека като му повишават вибрациите и имат силно положително влияние на емоционално и физическо ниво.

“Те действат не като атакуват болестта, а като изпълват телата ни с красиви вибрации на Висшата природа, в присъствие на която болестта се разтапя като сняг на слънце“.

Предимствата на метода:

  • напълно натурален метод без странични ефекти и пристрастяване
  • могат да се използват от бебета, деца и бременни жени
  • липсата на опасност от предозиране
  • безопасно комбиниране с всякакви методи на лечение
  • липса на риск от алергии

Баховата терапия е бърза и ефективна за балансиране на различни психо-емоционални състояния:стрес, страх, несигурност, тревожност, отчаяност, безнадежност, безпокойство, неувереност, напрежение, безсъние, кошмари, апатия, психическа и физическа умора, липса на интерес и мотивация, за преодоляване на емоционални травми(смърт, раздяла, насилие, катастрофа, шок), агресия, гняв, болезнена ревност, омраза, чувство на вина, проблеми с ученето, с комуникацията, с адаптацията, с концентрацията, за справяне с ежедневни житейски ситуации-нова работа, брак, раздяла, преместване в друг град, изпити, носталгия, нерешеителност, неудовлетвореност, мъка, обида, проблеми със самочувствието, обезкураженост, зависимости и много други.

Меглена Бориславова е преминала обучения по цветотерапия 1-во и 2-ро ниво, както и цветотерапия за деца, рейки, треньор за успешни родители ТУР и монтесори.

“Моята мисия е да помагам на хората да преоткрият себе си, да се изчистят от деструктивни и разрушаващи баланса мисли, които ги разболяват. Да ги вдъхновявам да се радват на живота и да създават своето автентично щастие. От личният ми опит и от практиката ми със есенциите, се уверих в тяхната ефикасност и мога да твърдя, че имат вълшебно действие. Лечението започва отвътре-навън и както е казал самият Бах: “Не съществува истинско излекуване без промяна на начина на живот, без мир в душата и без усещане за вътрешна радост”, коментира Бориславова.

“В работата ни заедно, моята роля е да бъда ваш съветник и да пътувам с Вас по пътя на здравето, вътрешният мир и хармонията, която живее в нас. Ще ви помогна да бъдете най-добрата версия на себе си, да се почувствате по различен и благоприятен начин, да приветствате усещането за спокойствие, заряд и тонус и ще ви подаря ресурси, с които да направите желаните промени в живота си”, допълва терапевтът.

Кабинетът на Меглена Бориславова се намира в Хасково са улица “Цар Освободител” 23

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Взрив на газова бутилка рани жена
Взрив на газова бутилка рани жена

И Daily Mail снима годежния пръстен на Лолита
И Daily Mail снима годежния пръстен на Лолита

Затвори