Мъжът на заразената с COVID-19: Искам да ми вземат проба

0
Divel

Трети ден на мъжа на заразената с коронавирус хасковлийка не е взета проба за изследване.

“Настоях да ми вземат проба”, каза по телефона пред XNEWS.BG. Свързахме се с него, за да разберем как е младият човек, на когото няма да споменаваме името. “Д-р Снежана Иванова от РЗИ вчера ми даде заповедта за домашна карантина. Казах й, че искам да ми вземат проба, а тя отговори, че това ще стане на по-късен етап и ако се почувствам зле “, сподели мъжът.

Старско

Той обясни, че жена му разбрала за положителния резултат по интернет. В момента била в добро, стабилно състояние в инфекциозно отделение. “Най-много се притеснявам, че не са ми взели изследвания. Ако ми вземат проба и резултатите излязат по-бързо, хората, с които съм работил, по-малко ще се притесняват”, каза той.

В момента е под карантина в апартамента си в Хасково. Сподели, че наскоро е бил на село при родителите си и в момента те също са под карантина. “Моите близки, които си дойдоха от Англия и си отидоха в Турция, и те се чувстват добре, но мисля, че на тях веднага са им взели проба. По телевизията говорят, че имат достатъчно тестове, а мен не ме изследват “, ядосва се мъжът.

Той обясни, че в сряда е закарал с личния автомобил жена си до Инфекциозното отделение. Днес стана ясно, че взетите проби от медицинския персонал, приел жената, са отрицателни.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Коронавирусът взе още една жертва, заразените станаха 313
Коронавирусът взе още една жертва, заразените станаха 313

ПИМ излиза в отпуск за една седмица заради COVID-19
ПИМ излиза в отпуск за една седмица заради COVID-19

Затвори