Мъж с опасност за живота след катастрофа

0

58-годишен пешеходец е с опасност за живота след катастрофа в Харманли, съобщават от полицията.

Вчера на бул. “България”, в посока Хасково, е станала катастрофа между лек автомобил “Фолксваген Пасат”, управляван от 36-годишен мъж от града и пешеходеца на 58 години от Любимец.

Водачът на лекия автомобил, поради несъобразена скорост с метеорологичните условия и намалената видимост, е навлязъл в лявата лента за движение и блъснал стоящия на пътното платно пешеходец.
Вследствие на удара са пострадали водача на лекия автомобил, който е с разкъсно-контузна рана в областта на лява вежда, прегледан в МБАЛ-Харманли и освободен за домашно лечение, без опасност за живота, и пешеходеца, който е с разкъсно-контузна рана на главата, фрактура на първи шиен прешлен и контузия на гръден кош.

Той е настанен в ОАИЛ-Хасково с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На ГКПП “Капитан Андреево” също е възникнало ПТП между лек автомобил “Мерцедес Вито” с германска регистрация, управляван от 46-годишен немски гражданин и отново пешеходец на 38-години.

Водачът на лекия автомобил при управлението не е пропуснал преминаващия пред него пешеходец, вследствие на което го е блъснал. От ПТП-то е пострадал пешеходецът. Същият е прегледан в МБАЛ-Свиленград. Установено е натъртване в областта на таза и охлузване на десен лакът, без опасност за живота, освободен за домашно лечение. Взето е административно отношение. Съставени 2 бр. акта за установяване на административно отношение и протокол за ПТП.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
10 месеца затвор за Руснака
10 месеца затвор за Руснака

Въвеждат се нови образци на документи за изплащане на парични обезщетения и помощи
НОИ с консултации през септември за изчисляване на коефициента пенсиите

Затвори