Масларова представи листата на БСП-Хасково/ВИДЕО/

0
Divel

“На тези избори трябва да се реши ще се смени моделът на управление в България, ще се разруши ли феодалният модел на управление на общините в България”. Това заяви водачът на листата на БСП-Хасково Велизар Енчев.

По думите му феодалният модел се наблюдавал във всички малки или големи населени места в страната. “В последните дни усилено се говори, че в някои райони в Хасковска област вече е напазаруван етнически вот”, допълни Енчев. Попитан дали ще внесе в прокуратурата сигнал за купуване на гласове, той отговори, че ще го направи.

Старско

Емилия Масларова представи вече регистрираната в РИК – Хасково листа за предстоящите избори. На втора позиция в нея е бившият кмет на Харманли Михаил Лисков, трета е настоящият депутат Виолета Желева, а на четвърта позиция Смиляна Нитова.

“Като член на социалната комисия в парламента съм работела активно и съм защитавала различни социални групи, най-вече адекватни политики за родителите и децата”, заяви Виолета Желева. Уверена съм, че в това управление, което предстои, ще имаме силата да осъществим повече от политиките, които сме защитавали до момента”, каза още тя.

“Аз уважам избора на всеки един гражданин, който ще избере по-малките партии и формации. Но единствено БСП като втора по големина политическа сила, може да смени модела на управление”, каза още Желева.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Акция за скорост през уикенда
Трима карат без книжка, един надрусан

КАТ подгонва нарушителите без каска
Подпийнал бутна моторист

Затвори