Лутъра: От гняв към жените запях, слушайте сърцето си/ВИДЕО/

0
Divel

Новоизгряващата звезда на рапa Мартин Пламенов Михайлов-Лутъра застана пред камерата на XNEWS.BG.

Да се представиш?
– Здравейте, казвам се Мартин Пламенов Михайлов, под псевдонима Лутър Кинг. Все пак знаете кой е Мартин Лутър Кинг, защитник на цяла нация. От малък започнаха да ми викат Лутър Кинг и остана Лутъра – Рапъра.

Старско

Първото ти известно парче се казва Гумичката. Защо и как го написа?
– Аз го написах заедно с Христос Христозович, разговаряхме си по телефона и се получи. Говорихме си за жени, любов и за подобни работи. Започна се от гняв, имах много проблеми с жените, незнаех как да се оправям и накрая реших да си го излея на тетрадката с химикала. Така тръгна първото мое парче- Гумичката, заснето от Росен Тодоров.

Сега какво предстои за теб в творчески план?
– Не спирам да работя. Наскоро се завърнах от Ирландия. Там работих да събера малко парички. Защото тук просто е невъзможно. Тука е ад – пари, работа, изобщо всичко е много зле. Със събраните пари в странство си купих техника. След което с моя братовчед Георги Георгиев-Шелби започнахме да правим музика по-лесно, и най-вече авторска.

Рапът затихва или набира скорост?
– Честно казано моят рап набира скорост. Защото в моите песни има само истина. Каквото съм изпял или ми се е случвало в живота, или съм видял през погледа на чуждите очи.

Искаш ли да посетиш Бруклин, мястото от където се е зародил стилът Рап?
– Първото място, което искам да посетя, е гробът на известния рапър Тупак Шакур. Това е моят мотиватор в живота. Той не е само за негрите, но и за хората, които разбират песните му. За мен той е учител за хората, които са по-слаби и нямат пари.

Желаеш ли да имаш неговата слава?
– Точно неговата слава не бих казал. Аз не гоня слава или пари, искам да оставя послание след мен. Правя го от любов, от сърце, защото музиката ме кара да живея.

Твоето послание към подрастващите?
– Не навеждайте глава пред никого. Устоявайте със собственото си мнение и слушайте сърцето си какво ви говори.

Сега XNEWS.BG….от неизвестното към известното….и Лутър Кинг….

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Предлагат бащата на Гришо за почетен гражданин
Близо 70 процента против бащата на Гришо

Атлетик нанесе втора загуба на Хасково
Атлетик нанесе втора загуба на Хасково

Затвори