Лудия, обвинен за изнасилване на 16-годишна, остава в килията

0
Divel

Стефан Стефанов, по известен като Лудия, обвинен за изнасилването на 16-годишна девойка в центъра на Хасково, остава за постоянно в ареста. Това реши хасковският районен съд.

Бруталният инцидент стана около 5 часа на 5 юли в центъра на града. Тогава девойката се прибирала към дома си, след като била на гости на свои близки. В този момент обвиняемият я издебнал, заплашил я, нападнал я, започнал да я души,влачел я, държейки я през гърлото, съборил я на земята, удрял я, запушил й устата, като й казал, че ще извади нож, ако се дърпа. Според разследващите 47-годишният Стефан преди това бил в бар, където се предполага, че е употребил голямо количество алкохол.

Старско

Делото днес се гледа чрез видеовръзка и при закрити врата. Стефанов е направил частични самопризнания. В кулоарите на Темида стана ясно още, че 47-годишният Стефан Стефанов е с богато криминално минало. Той има 15 присъди – за кражби, телесна повреда, наркотици и грабежи.

След събраните по делото доказателства, съдът взе предвид, че обвиняемият може да се укрие или извърши друго престъпление.

Ако бъде признат за виновен за блудството го очаква затвор от 2 до 8 години, а за изнасилването от 3 до 10 години.

Определението на съда подлежи на обжалване в тридневен срок пред Окръжен съд – Хасково.

Лудия, обвинен за изнасилване на 16-годишна, остава в килията

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Асфалтът свърши до опасния участък
Четири ремонта по пътища в областта с осигурено финансиране

Връщат част от мерките при преминаване на прага от 200 болни
Връщат част от мерките при преминаване на прага от 200 болни

Затвори