Лолита свали пръстена, разделиха ли се с Гришо?

0
Divel

Рускинята свали годежния пръстен за разходка в Кан, двамата вече не се следват в “Инстаграм”.

Григор Димитров и Лолита Османова са се разделили, заключиха техни фенове в “Инстаграм”. Най-добрият ни тенисист се радва над над 1 милион последователи в социалната мрежа, но сред тях вече не е богатата рускиня, с която започна да се среща в края на миналото лято.

Старско

Самият Гришо също е спрял да следва красавицата, която развива успешно два профила. Двамата никога досега не са качвали за постоянно своя обща снимка, а се показаха на света чрез временни постове, наречени сторита, пише Блиц.

За последно 30-годишният Димитров и Османова (28-г.) бяха заедно на рождения й ден в началото на юли. Тогава от публикациите на Лолита стана ясно, че любимият й мъж е сварил да се включи в празненствата в Монте Карло, на които присъстваха нейното семейство и приятели.

Преди часове обаче красавицата пусна кадри от разходка в Кан, на които беше сменила спрягания за годежен пръстен с друг със син камък.

За първи път Лола показа бижуто с диамант преди рождения ден на Гришо на 15 май в Хасково, уловена от обектива на Xnews.bg/ВИЖ ТУК/. Бившият №3 в света отпразнува 30-ия си юбилей в тесен кръг и намекна, че е готов за семейство.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Група "Джон Стил" няма да участва в организацията на „Хасково Рок Фест „ 2018г.
Хасково се превръща в рок сцена на 23 и 24 юли/ВИДЕО/

Въвеждат промени за тежкотоварните автомобили на границата
Антикорупционната комисия проверява “златния гьол”, БАБХ-Хасково с нов директор

Затвори