Любимчанин се заби в дърво, пиян велосипедист в кола

0
Divel

Без опасност за живота е 46-годишен любимчанин след катастрофа.

На 3-ти в 15,15 часа на пътя от Харманли за Любимец е станало произшествие с „Нисан“, управляван от пострадалия. Водачът се е движил с несъобразена с релефа на пътя скорост и на десен завой е загубил управлението. Излязъл е в ляво от пътя и се е ударил в крайпътни дървета. От удара е с охлузна рана в областта на дясното слепоочие.

Старско

53-годишен велосипедист пострада леко в инцидент. На 4-ти в 9,30 часа, между улиците „Дунав“ и „Липа“ е възникнало произшествие между велосипедиста, който се е движил със несъобразена с релефа на пътя скорост. Той се е ударил в странична дясна част на лек автомобил „Хонда“, шофиран от 58-годишен мъж. Колоездачът е с травма на бедрото. При тестване с дрегер се оказало, че е с 0,53 промила алкохол.

Още две бързи производства са стартирали през почивните дни в РУ Хасково срещу нарушители. Първото е срещу 29-годишен, заловен да шофира „Ауди“-то си с наличие на амфетамин в кръвта. Второто е срещу 68-годишен мъж от Кърджали, хванат да управлява „Фолксваген“ край село Горно Войводино с наличие на 1,34 промила алкохол. И двамата са били задържани до 24 часа в ареста.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Нафиркан до козирката събори дувар в Стамболийски
Деца крадат от кола

Задържаха грузинец за подкуп на граничен полицай
Заловиха две групи мигранти от 56 души

Затвори