Липса на вода и ниско налягане мъчи хасковлии в кв. “Каменни”

0
Divel

Безводие или ниско налягане на водата от дни в хасковския квартал “Каменни”. За проблема сигнализираха наши читатели.

Хората обясняват, че от събота, 17 юли, в района има проблеми с водата. Или нямало вода, или, когато имало, е с много слабо налягане. На следващия ден, в неделя 18 юли, живущите потърсили ВиК-Хасково, за да разберат на какво се дължи проблемът с водоподаването, но отговор така и не получили. След няколко опита се свързали с дежурните диспечери, от които вместо информация какво става, получили грубо отношение. При задаване на въпрос защо има проблеми, диспечерът затворил телефона без обяснение, а последващите опити от страна на хората да се свържат с него, били неуспешни.

Старско

От ВиК съобщиха за XNEWS.BG, че проблем освен в кв. “Каменни” има и в части от кв. “Болярово”. Ставало въпрос за скрита авария. Екипи на водното дружество работят по установяването й, като се надяват в следващите дни да бъде открита и да започне отстраняването й.

В други части на града и околните села също имало проблеми с налягането на водата. От ВиК допълниха, че резервоарите им имат ниско ниво, което се дължало на високото потребление и така помпите не успявали да захранят резервоарите с достатъчно вода.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Спипаха кола пренасяща незаконно 30 домашни любимци за Германия
Пак рокада в ОДБХ

КАТ с нова акция срещу нарушителите на пътя
22-годишен шофира дрогиран из улиците на Димитровград

Затвори