Лайф чаршия в синьо-червена мъгла

0
Divel

Бойко Борисов посети в Пловдив предприятие, специализирано в индустриалната роботика и производството на системи. Там съзря голяма възможност за реализация у нас на хората, които учат повече.

Браво, бате Бойко, лайфа на Севдето да върви, а сандък чаршиите кучета ги яли! Картинка има, ама друго си е БТВ-то, драги телевизионни зрители.

Старско

Пак не видяхме топката и гол. И червена България не видя оранжевата топка. Алоооо, БТВ-то, камерите ви на Донълд Тръмп ги дайте. И той падна, ама кат вас предава ли, предава.

Ай сега да вземем да му сложим един фототапет, кат за последното му обръщение за новата година, ама от София да е. Да върнем жеста на Росен Плевнелиев пред известната Rocky Mountain в щата Колорадо, Северна Америка. Ще върнеш, ама на ви още 8 МИГ-а. На летец – президент цяла ескадрила му трябва, а е наше момче, раснало и учило в Хасково.

Пандемия е, и нови и стари мерки, ама вълчицата избяга. Новата версия е, че сама се е изолирала, въпреки залагани посреднощ мръвки от другия млад шеф.

Мъглата и синята тишина е за предпредпоследно място в ефбет лига. Там също има големец потомственик на наше школо. В тази синьо-червена мъгла се размърда кандидат за БФС-то, а познайте де.

Бинго! Самият Боби се завръща на бял кон! Ха честито, последният да загаси ТВ-то!

 

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Служители на МВР излязоха на втори национален протест, хасковски пожарникари с подкрепа
Служители на МВР излязоха на втори национален протест, хасковски пожарникари с подкрепа

Минерални бани спечели проект за мултимедийно шоу на крепостта
Любопитно от областта: Крепостта „Свети дух“

Затвори