Купата е наша!

0

БК”Хасково” показа в зала “Дружба” спечелената национална Купа на Б група от родния шампионат. Снощи хасковлии победиха във финалния сблъсък отбора на Ямбол с 75:60.

В началото на церемонията председателят на УС на БК”Хасково” Здравко Марков представи шампионите начело с треньора Янко Желев. “Исакам да ви поздравя за купата и да благодаря на всички общински съветници за подкрепата към баскетболния отбор и да стигнем до още по-големи успехи”, заяви кметът Станислав Дечев.

Старско

“Дано догодина вземем и купата в А група, за да я покажем с обиколка на града с автобус”, допълни градоначалникът. От своя страна треньорът Янко Желев му подари шампионски пръстен. “Много малко хора имат такъв пръстен, но за да се случи всичко това са виновни нашите момчета, за което им благодарим”, бяха думите на Янко Желев.

“Изключителната дисциплина, която съм получил, дължа на моите треньори Янко Желев, Делян Димов и лека му пръст Тошко Кирилов. Човек, когато получава нещо от сърце, трябва да отвърне със същото. Моят начин да помогна на отбора е да се занимавам с ръководството на тима. Отново искам да благодаря на момчетата- всички са от нашия град”, заяви Здравко Марков.

Тържеството завърши с обща снимка с Купата на всички трениращи в баскетболен клуб Хасково.

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Христо Христов с хеттрик за победата на Извор
Христо Димитров се завърна в Саяна

Димитровград почете 99 г. от смъртта на Стамболийски
Димитровград почете 99 г. от смъртта на Стамболийски

Затвори