Кукленото шоу в БФС избра Гонзо за президент

0

235 души избраха Гонзо за президент на БФС. Душичките те, удушиха ли ги, или сами си сложиха примката на така вечно не отрезняващите им глави. Това доказа, че целият конгрес в петък бе куклено шоу. Все пак в оригинал, Гонзо е герой на мъпетите.

Дет са вика – какъвто и бившият, такива и те. Бивши куртизанки няма, за цял живот са такива. Огледален образ на държавата. Баце си цъка на малки вратички и изобщо не го е…ня. Други пък бяха посрещнати в “Марина палаз” кат` царе. А сега хапване, пийване и тези трите неща. Така се става президент на БФС. Нека камбаните бият, а ти не стана, Бербо. Остана си само на Албиона. Пример бил за децата голмайсторът на висшата лига. Айде стига толкова аванта, де. Марш, по Англия и Испания, там ще ви ценят с Мартин и Стенли у Европата.

Само Сирака бил прав, той щял да гласува за “Левски”, ама му казали за Касабов. Ех, няма вече сини и червени шампиони, само човекът от Делиормана бие тъпана и глашатаи викат, той е. В тесен кръг в Японския Гонзо почерпил, ама с какви пари още не се знае. Давали оттук, давали оттам, всички се натискали да платят сметката. А тя била вече платена от далечните сараи в Лудогорието. Иде и друг сериал стягат ли ме чепиците или да си ходя бос пак към Филибето?

Такъв е животът – за едни е кратък, а за други прекалено дълга секунда, докато се пресегнат и гепят паричките. Изборът е ясен, пример няма, само залог 1X2.

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на  имейл:xnewsbg@gmail.com,  очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хасковлии с ценна победа, Димитровград отстъпи на стадион "Миньор"
Саяна Хасково победи смърфовете на Лаута

Вицепрезидентът Йотова откри в Одрин барелеф на отец Александър Чъкърък
Вицепрезидентът Йотова откри в Одрин барелеф на отец Александър Чъкърък

Затвори