Крумовград и Арда искат Стамен Белчев

0

Двата елитни клуба, Крумовград и Арда (Кърджали), следят изкъсо ситуацията около хасковлията Стамен Белчев, който в момента е наставник на ЦСКА-София.

Настоящият старши треньор на новака в елита, Станислав Генчев, е спряган за треньорския пост в Левски, а Белчев е един от вариантите за наследник на 43-годишния дряновец.

Разбира се, приоритет пред Белчев е оставане в “Борисовата градина” след като пое тима в средата на миналия месец и вече имаше положителни резултати под негово ръководство, като успешното дерби с Левски преди празниците. Подобно развитие обаче към момента е под въпрос, тъй като се засилват слуховете, че на “Васил Левски” 55-годишният хасковлия ще остане само до края на кампанията, а от есенния дял на сезон 2024/2025 ще бъде назначен друг експерт. Напоследък се спекулират имената на Любослав Пенев и Александър Томаш.

Стамен Белчев вече бе веднъж начело на клуб от Източните Родопи, като води отбора на Арда (Кърджали), за който също се говори напоследък, че би искал да си го върне.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Отбелязаха деня на българския спорт в Хасково
Отбелязаха деня на българския спорт в Хасково

Три сантиметра разделиха Божидар Саръбоюков от бронз в Истанбул
Саръбоюков със злато от “Самарско знаме”

Затвори