Криминалисти конфискуваха ментета и фактури от битака

0

Криминалисти от управлението в Димитровград конфискуваха стоки с лого на защитени марки.

На 23-и те са проверили търговски обект на Неделен пазар и лек автомобил, ползвани от двама жители на Нова Загора. В обекта са открити 330, а в колата – 33 артикула с лого и надпис на заразени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Двамата собственици на 21г. и 32г. са ги предали на разследващите с протоколи по образуваните досъдебни производства.

В същото време икономическите полицаи са проверили на пазара 39-годишена от омурташкото с.Беломорци. Жената е заловена в момент на продажба на непопълнени фактури с фиктивен издател, към които е имало прикрепен касов бон на различна стойност. Иззети са 65 непопълнени бланки.

Цигари и тютюн без бандерол иззеха служители на хасковската дирекция през почивните дни. На 23-и от дом в Димитровград, обитаван от 63-годишен са иззети общо 2280 къса саморъчно свити цигари и 5,35 кг.нарязан тютюн.

Полицаи от РУ Свиленград и митничари са извършили проверки на ГКПП“Капитан Андреево“ на платно „влизащи“ в страната автомобили. В два от тях, шофирани от турски водачи на 35г. и 58г. са намерени общо 1600 къса цигари без бандерол от различни марки. От жилище в хасковското с.Иваново са конфискувани още 140 къса папироси.

 

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
93-годишна хвърли билизо 4 бона на ало мошеници
Ограбиха жена в парк “Марица”

Изгоряха машини и инвентар в село Радиево
Изгоряха машини и инвентар в село Радиево

Затвори