Короната на „Кралица Аида“ спечели Кармен Стефанова Велико Търново

0

Талантливата и красива Кармен Стефанова от „Етър“ Велико Търново спечели приза „Кралица Аида“ на шестия международен турнир по художествена гимнастика Хасково.

Заместник-кметът на Община Хасково Мария Вълчева поздрави организаторите и участниците в турнира и благодари на всички за усилията в Хасково да бъде утвърден един от емблематичните спортове в България. „Много се радвам, че в Хасково отново има толкова много красота и изящество. Един от емблематичните спортове в България вече има традиции тук. Твърдя това уверено, защото за шеста година в Хасково се провежда един от силните международни турнири „Кралица Аида“ и защото нашите момичета от клуб „Аида“ се представят брилянтно на престижни състезания, което е доказателство, че Хасково може“, каза в приветствието си Мария Вълчева.

В международния турнир по художествена гимнастика, който се  провежда в зала „Дружба“ участват над 550 гимнастички от 23 клуба от България, Черна гора, Република Северна Македония и Босна и Херцеговина. Организатор и вдъхновител на турнира е председателят на хасковския клуб „Аида“ Яна Михайлова. Състезанието е част от спортния календар на Община Хасково.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Остава ли Стамен Белчев начело на ЦСКА?
Остава ли Стамен Белчев начело на ЦСКА?

Лекоатлетически празник за деца и младежи в Хасково
Лекоатлетически празник за деца и младежи в Хасково

Затвори