Контрабандни флакони с ботокс спряха на Капитан Андреево

0
Divel

Контрабандни флакони с козметичен препарат, използван в естетичната козметика откриха митническите служители на ГД „Митническо разузнаване и разследване“ на МП Капитан Андреево, съобщиха от Агенция “Митници”.

Препаратът е открит при проверка на лек автомобил, влизащ в страната от Турция. Превозното средство, управлявано от хърватски гражданин, който пътувал сам, пристига на българския пункт на 11.03.2020 г. около 9.30 часа. При извършената щателна митническа проверка, в хладилна чанта под безалкохолни напитки, митническите служители откриват 60 шишенца „BOTULAX 100 units“ .

Старско

На хърватския гражданин е съставен акт по Закона за митниците за опит да бъдат пренесени стоки през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
„Да запазим усмивката на Борил“
БФС спря футбола в България

"Разалнувам съм и съм горд от българския парламент от това, че в един тежък момент показваме на хората, че може да преодоляваме противоречие и да мислим преди всичко за българския народ", заяви премиерът Бойко Борисов след гласуването. Той получи ръкопляскания от депутатите.
Народното събрание обяви извънредно положение в България (ВИДЕО)

Затвори