Конфискуваха папироси, хванаха двама с дрога

0

Безакцизни цигари и стоки на защитени марки иззеха пътни полицаи на АМ“Марица“.

На 23-и в 13 часа на км.78 те са проверили автобус „Мерцедес“, шофиран от 40-годишен румънец. Товарната кола е върната за щателна митническа проверка на „ГКПП“Капитан Андреево“. В багажа на пътниците са намерени 1560 къса цигари без бандерол и 47 артикула с лого и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Стоките и цигарите са иззети с митнически разписки. Съставени са 2 акта по Закона за митниците.

Униформени полицаи от РУ Димитровград установиха мъж с дрога. Вчера на булевард „3 март“ те са извършили проверка на „Ауди“, управлявано от 19-годишен от с.Горски извор. В колата с него е пътувал и 17-годишен хасковлия. При проверка в пътника са открити 2 свивки чай за пушене с тегло 1 грам, за които се е установило, че са синтетичен канабиноид.

Проверките по линия на съхранение на дрога са продължили и в Хасково. В управлението са били задържани 40-годишен хасковлия, в чийто дрехи са намерени 3 грама пико и 39-годишен с 8 грама марихуана, за които са отпочнати бързи производства.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Съветник от БСП в Хасково се обяви срещу основен постулат от Ленин, десни разнасят спирки по социалистически
Промяна в маршрутите на градския транспорт в събота и неделя 

Свиленградчанин краде каравана, непълнолетни грабят вендиг машини
Свиленградчанин краде каравана, непълнолетни грабят вендиг машини

Затвори