Колона с военна техника влиза от Гърция в Хасковско

0
Козирог

Възможно е временно затруднение на движението на автомобили по основни пътища на територията на областите Хасково, Ямбол, Сливен, Търговище, Разград и Русе на днес и утре, поради преминаването на колони с военна, едрогабаритна техника.

Поради провеждане на военни учения на днес от 9 часа от ГКПП „Капитан Петко войвода“ поема колона, която ще се придвижи до полигона в Ново село.

Старско

Утре от 9:30 часа поетапно 4 колони с едрогабаритна техника ще се придвижват от ГКПП „Капитан Петко войвода“ по маршрут – гр. Тополовград-гр. Елхово-с. Тенево, където е предвидено време за презареждане и престой. След това колоните продължават по маршрут – с. Тенево-с. Зимница-п. в. „Петолъчката“-с. Мокрен-гр. Котел-гр. Омуртаг-гр. Разград-полигон „Николово“-ГКПП „Русе“.

Пътна полиция и Военна полиция са взели всички необходими мерки по съпровождането на техниката и обезпечаване на опасните участъци и уязвимите кръстовища. Умоляват се водачите, които ще пътуват по тези направления на посочените дати, по възможност да изберат алтернативни маршрути или часове на придвижване. Да не навлизат в колоната, както и да изпълняват стриктно указанията на униформените и временната организация на движението, ако е въведена такава.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Спипаха почерпен в 10 ч сутринта/ВИДЕО/
Спипаха почерпен в 10 ч сутринта/ВИДЕО/

Спипаха канабис в саксии
Спипаха канабис в саксии

Затвори