Книжно предизвикателство от библиотеката в Димитровград

0

Ново „Книжно предизвикателство” стартира до края на 2022 г. димитровградската библиотека “Пеньо Пенев”, съобщават от екипа й.

След успешната инициатива миналата година и през настоящата Ви каним да прочетете най-малко 25 книги, по подбрани от нас критерии, обръщат се към читателите си от библиотеката.

Старско

Участвайки в новата ни инициатива, ще се впуснете в приятни изживявания из живота на известни артисти, ще се докоснете до детското и хумористичното, ще научите за интересни дестинации и гастрономически наслади, ще се потопите в исторически и класически сюжети, ще преживеете лирични мигове и др., коментират от ГБ “Пеньо Пенев”.

Книжно предизвикателство от библиотеката в Димитровград

Първите десет читатели, справили се най-бързо с книжното предизвикателство, ще получат награди.
Повече информация, както и списък с условията на предизвикателството, заинтересованите могат да получите в отдел „Заемане за дома“.

Димитровградската библиотека стартира новата 2022 година с попълнения във фонда- 357 заглавия на художествена, справочна, научна и детска литература. Те са закупени по поредния спечелен проект на Програма „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност“ на стойност 4 800 лв.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
В Хасково Национален конкурс "Завещано от Апостола"
В Хасково Национален конкурс “Завещано от Апостола”

Други две огнища на птичи грип в Гарваново и Малево
БАБХ потвърди ново огнище на Инфлуенца по птиците в област Хасково

Затвори