Кандидати за власт, добре дошли в BG джунглата!

0
Divel

“Добре дошли в джунглата! Добре дошли в джунглата! Разполагаме с игри и забавления. Имаме всичко, което желаеш. Ние сме хората, които могат да намерят всичко, от което се нуждаеш…” Звучат ли, уважаеми читателю, думичките между кавичките като предизборно обещание?

Цитираният в началото текст, с леко перифразиране, е на “Guns N’ Roses” от песента им “Welcome To The Jungle”. Нищо, че те са рокаджии, а у нас ситуацията си е дива чалга. За започналата вече неофициална кампания за предстоящите ни предсрочни избори иде реч.

Старско

Обещаваните ни реки от мед и масло вече текат, но цените продължават да се вдигат и ние си оставаме бедни, бедни, като не умрелия при Гредетин Македонски.

“Днешната полиция не е “моята” полиция”, каза преди няколко дни по повод куцащата ни система и в МВР опитният хасковски криминалист Васил Матвеев.

“Добре дошли в джунглата…”, продължава да се носи беззвучно в ефира. От толкова много лъвове кандидати, метафорично казано, няма да остане дивеч за храна. Така ще е по простата причина, че “дивечът” в България стана еднопосочно прелетен към Западна Европа, благодарение на джунглата, в която от години е вкаран.

Добре дошли в BG джунглата, кандидати за власт, но и добре внимавайте, за да не се окаже, че в един момент няма кого да управлявате. Или докато управлявате някого от малкото останали да не вземе да ви открадне чистачките и тасовете на служебните автомобили. Добре дошли в BG джунглата ви, уважаеми кандидати за власт!

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Французи шампиони на картинг надпревара в Хасково
Французи шампиони на картинг надпревара в Хасково

Община Хасково осигурява временен подслон за бездомни лица от 1 декември
Близо 5 милиона се преброиха, остават още 7 дни

Затвори