Камен Тодоров: Кой игра хоро на площада преди 5 години? /ВИДЕО/

0
Divel

Групата общински съветници от Коалиция „БСП за България“ дадоха пресконференция, на която направиха анализ на изминалите местни избори под мотото “Хасково заслужава истината”.

На прожекционен апарат социалистите показаха изборни резултати, които сочат, че седем села в община Хасково /Текето, Широка поляна, Козлец, Зорница, Долно Големанци, Големанци, Войводово/, с преобладаващи симпатизанти на ДПС, са припознали кандидата за кмет на ГЕРБ. „Това е най-добрият барометър, че в тази кампания те са се подкрепяли“, заяви председателят на БСП-Хасково Камен Тодоров. „Ние ще бъдем обективна, градивна и конструктивна опозиция, гласът на тези над 6 000 гласоподаватели, дали подкрепа за нашия кандидат-кмет и близо 4 000 за листата. Увеличихме тройно съветниците си“, допълни Тодоров.

Старско

„Изборното инженерство на ГЕРБ в тези избори надмина нашето очакване“, коментира Коста Стоев. Квартал „Република“ също припозна кандидата на ГЕРБ, какво толкова са направили, че да имат тази подкрепа“, попита още Стоев. „Жителите на Хасково заслужаваха балотаж“, каза още той.

Виктор Годжов е избран за председател на сесийната група на Коалиция „БСП за България“ в местния парламент. 6-та съветници подчертаха, че ГЕРБ управляват 5 години общината, а евентуалното поскъпване на такса битови отпадъци се е знаело още преди изборите.

Те бяха категорични, че няма да подкрепят увеличението. Накрая Камен Тодоров попита – „Кой игра хоро преди 5 години на площада?“. От „Коалиция БСП за България“ вече са внесли първата си докладна – за създаване на временна комисия, която да търси разрешение на проблема с водата в Хасково.

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Ответен удар - 2018/снимки/ 
Очакват министър Каракачанов в Хасково

Три кражби в Хасково през почивните дни
Сирийци без документи пътуват за Хасково

Затвори