Къде ще ни отведат новите управници?

0

За първи път от 28 години Хасково има избран кмет на първи тур . А преди деня на вота имаше предизборна кампания. Имаше и обещания.

“Приятелят ще стане враг, когато не изпълниш обещанието си”, това гласи една латинска сентенция. Та и политиците стават врагове и помежду си, и на народа, когато не направят това, което обещаят.

Право на вот нямат непълнолетните. По-зрелите младежи преди да навършат 18 години имат наблюдения. Чуват само обещания и обещания… От дъжд на вятър да се реализира някое от тях. Чудо! Така и управниците ни забравят по-важните неща, които са обещали и започват да мислят за себе си и “техните” хора. Вместо да се скъсват от работа, работа, работа… и да правят нещо за младите, управниците лекичко се ослушват. Сегашната младеж след години ще е бъдещото на страната и какво от това?

Лошото обаче е, че тийнейджърите се отвращават от управниците – поради една или друга причина. След 4 години вече тези младежи ще имат правото си на вот. До тогава управниците или ще успеят да спечелят вниманието на младите и ще ги накарат да отидат до урните, или ще ги отведат до Терминал 2.

“Ходете да си учите уроците и не се занимавайте с глупости!” Така ни рече един гласувал постоянно. “Не се занимавайте с тъмната страна”, допълват други възрастни.

Шоуто тепърва предстои…и нашето право на глас, също.

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл – [email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Кметът Мюмюн Искендер и новите съветници се заклеха в Минерални бани/ВИДЕО/
Кметът Мюмюн Искендер и новите съветници се заклеха в Минерални бани/ВИДЕО/

Прикадиха кметския кабинет
Прикадиха кметския кабинет

Затвори