Иззеха стоки с лого на защитени марки на „Неделен пазар“ в Димитровград

0
Divel

При съвместни проверки на полицаи и служители на НАП се иззеха стоки с лого на защитени марки.

Акцията е проведена на 14-ти и 15-ти на „Неделен пазар“ в Димитровград във връзка с мероприятия по противодействие на закононарушенията против данъчната и осигурителната система. На павилион от закрит тип, стопанисван от 34-годишен хасковлия са открити, изложени за продажба 24 артикула с обозначения на търговски марки без разрешение на правопритежателя.

Старско

Собственикът им ги е предал с протокол по стартиралото по чл.172-б ал.1 от НК досъдебно производство. Последвала е проверка и в 2 търговски обекта, стопанисвани от 36-годишен и 39-годишен. Проверяващите са констатирали и в двата обекта, че касовата наличност е по-голяма и не отговаря на отразените във фискалното устройство стойности на извършените продажби, за което ще им бъдат съставени актове от служителите на НАП.

За държане на наркотик е задържано 15-годишно момче в РУ Димитровград. Младежът от Етрополе е проверен на 14-ти на Неделния автопазар в града. При проверката са открити 2 полиетиленови пликчета с изсушена листна маса с тегло 0,77 грама, реагираща на аналог на наркотични вещества. Заведено е досъдебно производство.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Аудита се разбиха край Минерални бани, трима пострадаха
Ауди натресе Ситроен, не спрял на STOP

Ауди и Пежо се помляха на изхода на Хасково
Камион удари пешеходка, блъснаха каруца в Симеоновград

Затвори