Изследват за коронавирус починала жена, РЗИ: Няма нужда от паника

0
Divel

Изследват за наличието на коронавирус починала 53-годишна жена от Димитровград.

След като е направена аутопсия, е установено, че жената е починала от пневмония. За всеки случай обаче са изпратени проби за наличието на коронавирус. Преди няколко дни тя се е върнала от Великобритания, болна е била от пневмония и й е било назначено лечение. Снощи обаче й станало лошо и близките тръгнали да я закарат в болницата, но по пътя жената е починала. Това стана ясно на заседанието на съвета за медицинско осигуряване при бедствие, аварии и катастрофи към РЗИ – Хасково.

Старско

“Няма нужда от паника”, успокои директорът на хасковската болница д-р Георги Гелов. Той съобщи, че до този момент все още не са готови пробите на 15-годишното дете, настанено в изолатора на Инфекциозното. То е в отделението, след като се върна от международен лагер, където е контактувало с деца от Италия. Момчето е с грипоподобни симптоми.

От регионалната здравна инспекция съобщиха, че на ГКПП “Капитан Андреево” се измерва температурата на връщащите се от Италия, Китай, Тайван и Хонгконг. Засега ситуацията на границата е спокойна.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
За трети път избират Иво Димов за зам.-председател на сдружението на общините
За трети път избират Иво Димов за зам.-председател на сдружението на общините

Стотици деца казаха "Не на тормоза"
Стотици деца казаха “Не на тормоза”

Затвори