“Изправи се! Мутри вън!” с ново име

0
Divel

Парламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“ сменя името си. Тя вече ще се казва „Изправи се.БГ! Ние идваме!“. Това съобщи на брифинг Мая Манолова, цитирано от НОВА.

Тя каза още, че на заседание е избрано ръководство на формацията. “Аз ще бъда председател на парламентарната група, а Николай Хаджигенов – заместник-председател. Избрахме и двама секретари”, заяви Манолова.

Старско

По думите й приоритетите на партията остават същите – изгонване на мутрите от властта, повишаване на доходите на българските граждани, преизчисляване на пенсиите, подкрепа за бизнеса с фокус към малкия и семеен бизнес. “Ще бъде направена и ревизия на досегашната власт, подкрепа на гражданите срещу монополите, съдебна рефома”, подчерта Манолова и допълни, че от партията са готови и с първите законопроекти, които ще внесат още на първото заседание на 46-ото Народно събрание в сряда.

Мая Манолова обяви, че за председател на парламента най-малката политическа формация ще предложи Татяна Дончева, която беше зам.-председател в предходното Народно събрание.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
"Хасково рок" посреща изпълнители, пробиващи на световните сцени
“Хасково рок” посреща изпълнители, пробиващи на световните сцени

Календар
МОН обяви кога ще почиват учениците през следващата година

Затвори