Издирват бургазлия, изхвърлил раница с 1 кг марихуана

0
Divel

22-годишен софиянец е задържан за държане на наркотик в РУ Димитровград, съобщават от полицията.

Вчера преди обяд в село Радиево, криминалисти от управлението са проверили задържаният с негов приятел на 21г. от Бургас, и двамата познайници на полицията. Последният, при вида на полицаите е побягнал и изхвърлил в храстите раница със суха зелена листна маса с тегло 1 кг. Полевия нарко тест е потвърдил, че е марихуана. Бургазлията е обявен за издирване по заведеното досъдебно производство.

Старско

Същият ден, криминалистите проверяват и 30-годишен в с.Каснаково. В него е открита грам марихуана, която димитровградчанинът е предал доброволно.

Полицаи от хасковското управление също са довели трима, държащи дрога. 35-годишен е проверен в жк “Бадема“. В него са намерени 172 хапчета с щампа – екстази, 10 грама марихуана и плик с бяло прахообразно вещество – матеамфетамин. Час по-късно на улица „Картечар“, при обиск на 36-годишен са открити 3 сгъвки с тегло 3 грама чай за пушене. Серията от задържани в областния град приключила с задържането на 20-годишен от Казанлък, в чийто дрехи е намерено 2 грама бяло прахообразно вещество – пико. С наркотично вещество в Свиленград е установена 32-годишна.

От дома й на улица „Хр.Топракчиев“ са иззети 9,8 грама марихуана, която жената е предала на разследващите.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Друсан водач самокатастрофира на Е-80
Друсан водач самокатастрофира на Е-80

9 522 396 лева ще бъде бюджетът на община Минерални бани
9 522 396 лева ще бъде бюджетът на община Минерални бани

Затвори