Ивайло Кърджалиев зае поста на Беливанов

0

17-годишнишят Ивайло Кърджалиев е кмет на Хасково за един ден, той зае мястото на кмета Добри Беливанов след като кандидатурата му бе предпочетена за участие в инициативата „ Мениджър за един ден“ на JA Bulgaria- Джуниър ачийвмънт.

Община Хасково участва за пореден път в тази инициатива.

В 9 часа започна работният ден за осем хасковски ученици. Те кандидатстваха за позициите кмет, зам.-кмет, секретар на общината, директори дирекции и „Протокол и връзки с обществеността“. От одобрените ученици седем са от ЕГ“ Проф.д-р Асен Златаров“ и един от ПГТ“ Александър Паскалев“.

Ивайло Кърджалиев заяви, че като кмет за един ден днес ще търси решение за ремонта на дупките по улиците на града и подобрение на хигиената в града. Кметът Добри Беливанов го уведоми , че вече има избрана фирма след проведена обществена поръчка за ремонт на четири хасковски булеварда. Най- сериозен ще бъде ремонтът на булевард „Освобождение“ в участъка от ДКЦ1 до кръстовищто с булевард „Илинден“.

Повече за приюта за безстопанствени кучета пък поиска да разбере зам.-кмета за един ден Мария  Аврамова. Заместник-кметът Велин Балкански й показа документи от областната дирекция за Безопасност на храните, че приютът отговаря на техническите изисквания. Балкански увери заместничката си, че започва набирането на персонал за приюта и той ще започне работа в най-скоро време.

Секретар на общината е Едже Неджиб, директор дирекция „Икономика и стопански дейности,управление на общинска собственост „ИСДУОС“  е Емил Георгиев, директор на дирекция Хуманитарни дейности  и обслужване на населението  е Деница Мешова. Директор дирекция „ Архитектура градоустройство строителство и инвестиции“ е Антоанета Марчева, директор дирекция „Общинска данъчна дирекция“ е   Ана-Мария Делииванова а„Протокол и връзки с обществеността“ е  Християна Иванова.

Всички мениджъри за един ден,   вземат участие в работни срещи. В началото на работния ден  получиха баджове с длъжностите си и договор за обучение, а в края  ще получат сертификати за участие в инициативата.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Полиция
Момиче краде телефон, 13-годишен портмоне

МБАЛ-Хасково
Измерват безплатно кръвната захар в Хасково

Затвори