ИТН: Амбициите ни в Хасково са за трима депутати/ВИДЕО/

0
Divel

Листа от 10 човека регистрираха в РИК-Хасково от ПП “Има такъв народ” за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 14 ноември. Водач отново е доц.д-р Силви Кирилов. Втори е областният координатор на партията в Хасково Петко Кущирев. Следват Силвия Бакърджиева, общинският координатор в Димитровград Данаил Вълков и пиарът на Областна администрация Анджелина Янева.

“Залагаме на позитивното, на експертността, на това, че ние имаме и политически и експертен опит. Запознати сме с проблемите в различните области – съдебна система, здравеопазване, селско стопанство и т.н. Смятаме, че имаме една добра програма, готвена в продължение на две години, по която смятам, че можем да търсим общи политики”, заяви д-р Силви Кирилов. Той уточни, че няма да участва в друга кандидат-депутатска листа в страната.

Старско

“На първите избори имахме един мандат, на следващите два, сега амбициите ни са за три”, заяви още доц.д-р Кирилов. Повечето от хората в хасковската листа са млади, допълни той.

Областният координатор Петко Кущирев, който на изборите за 46-то НС, бе на 3-та позиция, сега е втори. Той благодари на медиите, като уточни, че смятат да направят силна предизборна кампания.

Ново лице в хасковската листа на ИТН е поставената под номер пет Анджелина Янева, която в момента е пиар на Областна администрация. На въпрос тя отговори, че влизането й е обсъдено с областния управител Минко Ангелов. Очаква се да излезе в отпуск за предстоящата кампания, а кой ще я замести, щяло да стане ясно до няколко дни.

Ето и цялата листа на ИТН за 29-ти МИР Хасково:

1. Силви Кирилов Петров
2. Петко Ангелов Кущирев
3.Силвия Здравкова Бакърджиева
4. Данаил Антонов Вълков
5.Анджелина Стефанова Янева
6.Стойка Младенова Славеева
7.Недялко Пейчев Недялков
8.Тони Даниелов Петров
9.Даниел Атанасов Ганев
10.Николай Русков Русенов

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Президентът Радев с ценен подарък от библиотеката в Свиленград
Президентът Радев с ценен подарък от библиотеката в Свиленград

Преоткрийте книгата "Съдбата на криминалиста"
Преоткрийте книгата “Съдбата на криминалиста”

Затвори