Истината във виното е повече от политическата

0

“Скандално е, че две години след като правителството на първото си заседание отпусна 2 милиона лева в Хасково за няколко сондажа и два водопровода, тези обекти все още да не са приети”.

Така коментира за проблема с водата в Хасково депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Направи го от Харманли при зарязването на лозе. Може би, защото, червеното вино неутрализира вредните уранови емисии и други алфаактивности в питейната вода на Хасково.

Пък и местни избори тропат на вратата. Значи водоноските в областния и по други градове могат като едното нищо да бъдат напълнени с вино, за да е щастлив народът. Стига да не ги кръстят много с вода за повече печалба.

Пак предизборно, припомняме, преди 4 г. Добрев обеща канализация на хасковския квартал “Болярово”, която я няма още. Голяма работа! И в тази кампания пак да я обещае най-много. То предизборната кампания си е опиум за народа.

Ако ли пък няма чиста питейна вода в Хасково – ще пием вино. Още древните римляни са рекли, че във виното е истината. Сигурно е по-голяма по съдържание от политическата такава.

 

Автор: Развигор Разколников

 

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл – [email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Президентът: Нуждаем се от приобщаваща политика на институциите към гражданите за повече прозрачност в управлението
Радев с поздрав към Татяна Лолова за рождения й ден

Ryanair
Райънеър обеща на шефа си 99 млн. евро, ако удвои печалбите на авиопревозвача за 5 г.

Затвори