Има ваксина за COVID, но не и за Глупостта

0

Геният има предели, Глупостта е свободна от подобни ограничения. За българските предели това не е теорема, а аксиома.

Трябва да ни е ясно, че за Глупостта човешка няма граници и ограничения. Има само един начин Глупостта да си отиде и това ще стане, когато човечеството изчезне.

Трябва да си глупак, за да си мислиш, че ще се заканиш с убийство към председател на парламент и няма да те хванат. Ще те хванат, дори и в България – центърът на Глупостта.

Глупаво е да си в комисия в Народното събрание и да направиш всичко възможно да не прокараш на първо четене важно изменение в Закона за диференцираните цени на питейната вода. Правиш го главно от инат, защото не го е предложила твоята партия. За това малко се чу, ама е факт. Инатът е и положително нещо, ако го впрегнеш правилно, но у нас Инатът е брат на Глупостта.

Лошото е, че Глупостта в родината ни се превърна във вяра. Срещу нея, нямало бронебойни куршуми, казал някога поетът. Значи и срещу Глупостта в наше време няма такива.

Няма, за съжаление, и ваксина за нея. За COVID – има, да ни прощават антиваксърите и любителите на Световната конспирация. Ако някакви самолети пръскат нещо, със сигурност е вирус, много опасен е, защото е на Глупостта.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейлxnewsbg@gmail.com, очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Четирима джудисти шампиони в Сърбия
Четирима джудисти шампиони в Сърбия

Експонират изложба „Спомен за Атанас Шаренков“
Експонират изложба „Спомен за Атанас Шаренков“

Затвори