Илияна Йотова връчи „Златна мартеница“ на FLAIR

0

Вицепрезидентът Илияна Йотова награди победителя в категорията за български производител хасковската фирма FLAIR. Церемонията се състоя снощи в София.

Наградата получи сина на собственика Аладин Кременов-Алберто Кременов. Компанията произвежда висококачествени спортни екипировки и подсигурява националните отбори по борба, ММА и биатлон.

Хасковската фирма заслужи награди „Златна мартеница“ на български производители. Тя е постигнала успехи на вътрешния пазар и успешно наложила се на пазара търговска марка FLAIR.

Илияна Йотова подчерта, че връчването на наградите е традиция, която насърчава всички, дръзнали да се занимават с бизнес и благодарение на която обществото ни има възможност да научава за много смели българи, които в предизвикателни времена развиват успешно производство в страната и извън нея.

През изминалите кризи неведнъж се обръщахме към българските малки и средни предприятия като надежден доставчик на качествени храни и стоки. Това заяви президентът Румен Радев в приветствието си към български производители на тазгодишната церемония за връчване на наградите „Златна мартеница“. За 29-а поредна година Сдружението “Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес” награждава утвърдили се български компании за техния принос към бизнеса у нас.

Президентът подчерта, че като общество сме длъжни да се отнасяме с много по-голямо доверие и подкрепа към българския производител, който през последните години показва качество и способност за справяне с предизвикателствата.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Баскетболистите разгромиха пловдивчани в зала "Дружба"
Баскетболистите разгромиха пловдивчани в зала “Дружба”

Хоров концерт за Баба Марта
Хоров концерт за Баба Марта

Затвори