Хванаха момче и момиче с марихуана в БМВ

0
Divel

Момче и момиче от Свиленград са задържани за държане на дрога и безакцизни цигари.

Вчера около 14 часа, криминалисти от управлението са ги спрели с леката им кола „БМВ“ на улица „Княз Борис“ в града. 21-годишното момче е управлявало автомобила, а спътник му е била девойка на 19г.

Старско

В хода на проверката, момичето предало на криминалистите плик със суха листна маса с тегло 17,3 грама, реагираща на канабис при полеви нарко тест.

Водачът е отказал проба с дрегер и кръвна проба за наркотици. Последвали са процесуално-следствени действия в дома на младежа в кв.“Изгрев“, където откриват 2000 къса цигари без бандерол, за които е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

Младежите са задържани до 24 часа.

Цигари без бандерол иззеха икономическите полицаи. Вчера около 10 часа, на автобусна спирка на разклона за димитровградското с.Крепост те са проверили 54-годишен мъж от с.Долно Съдиево. В личния му багаж са намерени 600 къса безакцизни цигари от различни марки, които са предадени с протокол на разследващите. Съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

23-годишно момче е в ареста за държане на наркотик. Вчера териториалните полицаи от РУ Свиленград са му извършили проверка в с.Капитан Андреево. Младежът от с.Чернодъб, шофирал лек автомобил „Мазда“, в който е открита суха листна маса с тегло 0,7 грама. Полевия нарко тест е отреагирал на канабис.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Наградиха домашните вина в Ивайловград/ВИДЕО/
Наградиха домашните вина в Ивайловград/ВИДЕО/

Бомбиха бизнесдама с 3 700 лева
Арестуваха мъж, ограбил 22-годишно момиче

Затвори