Хитовете на QUEEN покоряват Хасково с рок банда и голям оркестър на 25-ти октомври

0

След успешното си лятно турне в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново, хитовият проект на Опера Пловдив с безсмъртната музика на QUEEN ще зарадва меломаните в Хасково на 25-ти октомври от 19:00 часа в залата на Читалище „Заря“!

20 от най-известните песни на британската група ще звучат в изпълнение на един от най-умелите интерпретатори на Фреди Меркюри у нас – Славин Славчев в компанията на обичаните музиканти от българската рок и поп сцена – Славчо Николов, Дони, Венко Поромански, Михаил Шишков – син заедно с Оркестър и Хор на Опера Пловдив с диригент Kонстантин Добройков.

Истинска изненада за публиката ще е изпълнението на дуета на Монсерат Кабайе и Фреди Меркюри – “Барселона” от сопраното Вера Гиргинова и гласът на самия Фреди.

С проекта „ЕДНА НОЩ В ОПЕРАТА с музиката на QUEEN“ Опера Пловдив отбелязва 30 години от смъртта на Фреди Меркюри и 75 години от неговото рождение.

Билети се продават в мрежата на Ивентим и на касата на Читалище „Заря“, онлайн на eventim.bg.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Радев и Йотова встъпиха в длъжност (Фоторепортаж)
Администрацията на Президента приема заявленията на студентите и учениците за стипендия от инициативата „Подкрепи една мечта“

Хасковлии разгромиха гостите от Марково
Хасковлии разгромиха гостите от Марково

Затвори