Хасковските данъчни продадоха хотелски комплекс в Родопите

0

Хотелски комплекс в полите на Родопите продадоха публичните изпълнители от НАП Хасково.

Комплексът се намира в Брацигово, има разработени хотел, механа и лятна градина за гости. Разполага с 4 отделни жилищни сгради с общо 13 стаи и състоянието му позволява веднага да бъде използван по предназначение.

343 500 лв. са постъпили в бюджета от продажбата на имота, уточняват от офиса на НАП в Хасково. През последните 3 месеца публичните изпълнители са продали също две превозни средства за 8 000 лв. и шивашки машини за 13 000 лв.

Тази седмица НАП в Хасково предлага 21 машини за хляб, които могат да бъдат купени в комплект за 15 750 лв. Машините са автоматични, нови и могат да бъдат огледани до края на седмицата на адрес в Хасково, публикуван в интернет страницата на Агенцията на електронен адрес www.nap.bg . Също до края на седмицата се подават ценови предложения за машините и се внася депозит в размер на 20% от първоначално обявената цена.

До края на юли пък предстоят търгове на разнообразие от товарни автомобили – на цени от 500 до 6 750 лв. Сред тях има марка Skoda, UAZ, Ford, GAZ, Mercedes. Подробностите за всяко превозно средство, както и сроковете за огледи и ценови оферти за купуване са достъпни в рубриката „Продажби“ в електронната страница на НАП.

С продажбата на активи от страна на НАП (недвижими имоти, превозни средства, машини и съоръжения, и др.), приходната администрация частично или изцяло погасява публични задължения на собствениците на активите към бюджета. За да не се налагат подобни мерки, от офиса на НАП в Хасково обръщат внимание при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
"Капачки за бъдеще" дариха кувьоз на болницата в Харманли
“Капачки за бъдеще” дариха кувьоз на болницата в Харманли

Наргилета
Окончателно: Забраниха пушенето на наргиле за непълнолетните

Затвори