Хасковски хотел и ресторант отличени от БХРА(ВИДЕО)

0
Divel

Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта бяха връчени снощи на специална церемония от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Това е 26 издание на наградите, които старатират през 1996 г.

Грамота за най-добро партньорство през 2021 г. получи Парк хотел “Зелена Европа”- Хасково, обявен за „Най-добър четиризвезден градски хотел на 2021 г. Комплексът получава награда от БХРА за най-ефективна инвестиция в туризма и през 2006 г., припомнят от организацията.

Старско

 

С грамота за най-добро партньорство е отличен и Ресторант „Посейдон”- Хасково, посочен за „Най-добър атракционен рибен ресторант на 2021 г.”

Сред гостите на официалната церемония бяха президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова, външният министър Светлан Стоев, министърът на туризма Стела Балтова, зам.-министърът на финансите Ивайло Христов и зам.- министърът на икономиката Ивелина Пенева, представители на държавната администрация, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна.

В церемонията се включи и г-н Адриан Къминс, член на Борда на ХОТРЕК, най-голямата европейска Асоциация на хотели, ресторанти, барове и кафенета и подобни заведения в Европа, която обединява 45 национални асоциации в 31 държави, 2 милиона предприятия и е гласът на индустрията за хотелиерство в Европа, посочват организаторите.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Създават Областен съвет за превенция на домашно насилие в Хасковско
Създават Областен съвет за превенция на домашно насилие в Хасковско

Димитровград договаря сътрудничество с Аджибадем Сити Клиник
Димитровград договаря сътрудничество с Аджибадем Сити Клиник

Затвори