“Хасково рок” посреща изпълнители, пробиващи на световните сцени

0
Divel

В петък и събота Хасково ще бъде рок-столицата на България.

Предстои най-силното издание на “Хасково рок 2021.” Това обявиха на съвместна пресконференция днес заместник кметът Мария Вълчева, Юлия Динкова от МКБППМН и ХАНГАР 42.

Старско

На 23 и 24 юли на комплекс „Спартак“ от 19,00 часа, при вход свободен, започват концертите на гостуващите групи и домакините от “ХАНГАР 42”. По време на събитието ще бъде организиран и базар под мотото „Купи тениска – подари мечта“. Това е инициатива на момчетата от “ХАНГАР 42” и за поредна година със събраните средства те ще купят музикални инструменти за млади таланти.

"Хасково рок" посреща изпълнители, пробиващи на световните сцени

“Хасково рок 2021” е може би най-силното издание на фестивала от всички до сега. Участват популярни групи и изпълнители, някои от които вече пробиват на световния музикален пазар.

В петък “хасково рок” се открива от CATORGA, следват Jeremy?, а финалът е за Фънки и Стенли. В събота програмата започва с изпълнения на Тома, а след него ще забиват SEVI, „Хангар 42“ и Милена.

Рок-фестът в Хасково е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“ на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и община Хасково.

"Хасково рок" посреща изпълнители, пробиващи на световните сцени

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Календар
МОН обяви кога ще почиват учениците през следващата година

Изпитите след 4-ти и 10-ти клас да отпаднат, предлага МОН
Матурата по професия става задължителна

Затвори