Хасково избира петима, по толкова са пръстите на дланта и стъпалото

0
Много е важно в България, даже и в Хасково, да се кандидатира човек за кмет. Естествено, има си и неудобствата, защото оня ден един от тях обявил на случайно срещнати електорални единици из “Кенана: “Добър ден, аз съм кандидатът за кмет на Хасково”. “Ъ, ти пък, защото си много хубав”, отговорили хората. Не им станало ясно дали не ги обижда кандидатът, или е сериозен. На самия него също не му било ясно, защо е кандидат.
Въпросително е участието на някои от кандидатите дава ли летящ старт на един-двама други техни конкуренти. Ще разберем това след 29 октомври. Ще разберем и по-рано, ако от ДПС ни кажат. Честита ни нова кампания с кандидати – кой от кой по-хубави!
В Библията пише, че по делата им ще ги познаем. В Библията не пише и че по делата им може да си изпатим. Не пише, ама е житейски изпитано. Хлъзгали са ни по динени и пъпешови кори много, ще продължава и да ни се случва още.
Пет са пръстите на дланта, пет са и на стъпалото. Петима са и кандидатите за кмет на Хасково. Значи трябва да ги избираме, нито с ръката, нито с краката, а с главата. То и с други части може, викат им диференциалму, не по анатомично.

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на  имейл:xnewsbg@gmail.com,  очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Нова цена на виното от по-слабата реколта в Ивайловградско(ВИДЕО)
Нова цена на виното от по-слабата реколта в Ивайловградско(ВИДЕО)

Плажовете по Южното Черноморие започнаха да се пълнят(снимки+видео)
Септември е бил един от най-топлите за последните 90 години

Затвори