Хасковлия замести Хекимян в “Тази сутрин” по БТВ

0

Точно в 6 часа тази сутрин “Добро утро”, от ефира на БТВ в сутрешния блок “Тази сутрин”, ни казаха новите водещи Биляна Гавазова и хасковлията Златимир Йочев.

Двамата сменят досегашният водещ Антон Хекимян, който стана директор “Новини, актуални предавания и спорт” в медията.

Сутрешният блок започна с чисто нов формат. Предаването вече ще започва с час по-рано – точно в 6 часа и обещава актуална инофрамция, обективни репортажи и още.

“Ще използваме много по-голяма част от потенциала на новото студио, ще се виждат и трите сета пълни с много визуална информация, и не само съдържанието ще бъде обогатено допълнително, за да бъда и да остане “Тази сутрин” истинският информационен лидер рано сутрин в българския ефир”, заяви Антон Хекимян.

Златимир Йочев е роден в Хасково. Присъединява към редакцията с най-голямо доверие в България – тази на bTV – през 2020 година с дългогодишен опит в телевизията, включително и като водещ на сутрешен блок и новини. Пътят му в ТВ журналистиката започва още през 2007 година в обществената телевизия и оттогава той трупа солиден опит във всички сфери на публицистиката и новинарството – като репортер, автор, редактор и водещ на актуални предавания и емисии.

Завършил е телевизионна журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”, има и магистърска степен по организационно управление от философския факултет на Алма матер. Член е на Съюза на Българските Журналисти от 2015 година, а в хода на кариерата си е бил и хоноруван преподавател по „Новини и актуална публицистика” в НБУ.

За своята работа Златимир Йочев получава редица награди, сред които отличие за обективно и задълбочено представяне на образователните теми през 2020. Три пъти е избиран за водещ на годината от своите колеги в нюзрума на Bulgaria ON AIR, а през 2017 е отличен и от Съюза на българските учители с приза “Журналист на годината”.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Започна масовата ваксинация в Хасково, опашка пред РЗИ (ВИДЕО)
7 нови случая на COVID-19, пристигна нова пратка ваксини

Честита Баба Марта!
Честита Баба Марта!

Затвори