Хасковлия се снима в реклама с Меси

0

Хасковлия се снима в реклама с Меси. Това е 32-годишният Станислав Христакиев.

Той е родом от Хасково, а от 2016 години живее в САЩ. Станислав учи бизнес в Шотландия преди да дойде в Нейпълс, Флорида и да започне да преследва своята американска мечта – да работи като актьор и модел. Първите стъпки в актьорското майсторство той прави в родно Хасково в театралната школа на Румяна Георгиева.

„Този специален момент с Меси се получи заради любовта ми към футбола. Навсякъде където ходя, аз имам футболна топка в колата си. Явих се на един кастинг, но изобщо не знаех за какво е”, разказва Станислав.

От няколкостотин души, избират само осем. Един от тях е Станислав, който има най-много екранно време от всички останали, които във видеото се опитват да отнемат топката на Лионел Меси на плажа в Маями.

„Аз съм един от най-тежките футболисти. Около 103-104 килограма, забелязвам се отдалече. Шест дни бягане от сутрин до вечер. Имаше кадри с дронове, имаше лодки, камери, снимки от различни ъгли. Най-интересното беше, че снимахме рекламата с Меси на отделен плаж, където публиката нямаше достъп. Меси е много популярен в Маями и всеки иска да го заговори. Бяхме стриктно инструктирани никой да не се доближава до него. Всяка една секунда струва стотици хиляди долари. Ние не бяхме там да се снимаме и приказваме, а да вършим работа”, споделя още талантливия хасковлия.

 

“След два дни тренировки, на третия ден той се появи. Имахме два часа с него, в които можехме да снимаме“, разказва Станислав, или както го наричат приятелите му в Хасково – Сисо. Той има и най-близкия контакт с най-великия футболист на нашето време докато снимат и съответно най-важната задача – да го опази без контузия.

„Той трябва да премине през мен в една от сцените, където аз разрушавам замък от пясък. Най-страшното там беше, че трябваше да бъда изключително внимателен да не направим грешка, защото той е футболист и е много скъп играч. Имах голяма отговорност да бъда внимателен и да разруша пясъка както трябва, без да го докосна, естествено. Направихме доста репетиции, три пъти съм се хвърлял на пясъка. Но така стана, че от първия път се получи сцената, която снимахме. Меси беше страхотен. Видях го очи в очи. Подавахме си топката и усетих тази енергия от тази голяма звезда, която съм гледал от дете“, разказва Станислав, който от малък е фен на „Барселона“, където Меси печели всички възможни титли, турнири и награди.

„Дори исках да му кажа: „Аз съм от Хасково, Христо Стоичков, той е твой приятел, може ли да дойда и да си поговорим“. Но той е изключително фокусиран човек. Той идва, казват му веднъж какво се изисква от него, каква е хореографията. Защото ние практикуваме три дена хореографията“, казва Станислав.

Рекламата на бирата с Меси става една от най-популярните на „Супербоул“ тази година. Според „Ню Йорк таймс“ хонорарът на футболиста за клипа е 14 милиона долара.

Сега Станислав работи по няколко проекта за сериали и филми и се опитва да си пробие път в Холивуд – ходи на кастинги, тренира усилено и казва, че най-важно е човек да вярва в себе си.

„Искам да кажа, че всичко е възможно. Аз успях да се докосна до Арнолд Шварценегер, а през изминалата миналата година срещнах и Григор Димитров и Ерик Робъртс (брат на Джулия Робъртс), който се снима в много филми. Снимал е над двайсет филма в България. Просто бях на правилното място в правилното време, а сега и с Лионел Меси. Аз съм един нормален човек от Хасково, който има много големи мечти и здраво работи за тях“, казва Станислав, който работи и като мотивационен говорител. Но не вярва само в късмета.

„Мотото ми е: „Късметът отива при подготвените“

Това е когато възможността отиде при подготвените. Това е късмет. Не е просто да чакаш със скръстени ръце, да седиш вкъщи, да гледаш „Нетфликс“ или видеа в Инстаграм как някой друг работи за мечтата си, а да спреш това и да поработиш малко върху своята мечта. Та това е късметът, тогава ще ви намери“, споделя философията си Станислав.

Рекламата с Меси и Станислав може да видите ТУК

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Надал спря полета на Гришо в Акапулко
Гришо продължи победния си ход и срещу Фучович

Падна цената на дървата за огрев
Приемат заявления за дърва за огрев в община Хасково до 31 март

Затвори