Хасковлии спечелиха медали по ски-ориентиране от Юндола

0

Хасковлии спечелиха медали по ски-ориентиране от Юндола на Дължавното първенство.

В индивидуалните стартове по два медала завоюваха Никола Делчев на 14 г. – сребро в спринта и бронз средната дистанция и Петър Стратиев при ветераните със злато в спринта и средната дистанция. Стратиев прибави и 9-то място при мъже Елит. Добри Топалов спечели сребро от средната дистанция, а Николай Попов добави бронз също от средната дистанция в своите ветерански групи.

На финала на първенството се проведоха интересните щафетни бягания, в които хасковлии спечелиха второ място и сребърни медали при 14-годишните момчета с участници по постове – Димитър Гълъбов, Никола Делчев и Даниел Йорданов. Девойките до 17 г. Мария Делчева и Христина Дюлгерова също бяха с шансове за второ място, но за състезанието не пристигна третата участничка. Мъжете, които традиционно са в 10-ката, този път отстъпиха на 13-то място поради заболяване на Стратиев.

Държавното първенство по ски-ориентиране бе с участието на повече от 320 състезатели от 27 клуба от страната. КСО “Компас 1994” от Хасково участва с 12 състезатели и се представи отлично.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Стартира програма за децата срещу онлайн тормоз
Стартира програма за децата срещу онлайн тормоз

Въвеждат промени за тежкотоварните автомобили на границата
Марихуана и кокаин за 1 751 280 лева откриха митничари в бус управляван от жена

Затвори