Хасковлии, обвинени в убийство в Атина: Не сме виждали Янис Макрис

0
Divel

Хасковските братя Милен и Серафим Райчеви са обвинени в убийството на бизнесмен Янис Макрис. Инцидентът стана в Атина през октомври 2018 година.

Братята са отрекли обвиненията в убийство на гръцко-австралийския бизнесмен Янис Макрис, написа гръцкия вестник “Катемерини”, цитирано от Новини.Бг.

Старско

Двамата български граждани вчера са дали показания пред съд в столицата на южната ни съседка. Ние сме обвинени в убийството на човек, когото не сме виждали. “Нито аз, нито брат ми можем да извършим престъпление”, е казал единият от тях, допълни медията без да конкретизира имена.

Катемерини посочи още, че братя Райчеви са признали за своето пребиваване в Гърция през октомври 2018 г., когато е бил убит Макрис. “Целта на тяхното пътуване е бил бизнес”, добави цитираният вестник.

Xnews.bg припомня, че през август 2019 година, Милен Райчев бе екстрадиран в Гърция след негово съгласие пред Окръжен съд-Хасково. Той бе арестуван в апартамента на родителите си в града на Богородица.

Да припомним още, Макрис, разследван от австралийските власти за трафик на наркотици, е бил застрелян с няколко куршума в квартала на гръцката столица “Вула” на 31 октомври 2018 г.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
ОФК "Хасково" грабна купата „Децата и футбола“
ОФК “Хасково” грабна купата „Децата и футбола“

350 пъти завишение над нормите в канала до Марица, пускат водата/ВИДЕО/
Плъзна фалшив имейл със снимка на министъра на здравеопазването

Затвори