Гришо зарадва майка си по случай рождения й ден (ВИДЕО)

0

Тенисист номер 1 на България – Григор Димитров, посети Езиковата гимназия и зарадва майка си по случай рождения й ден.

“Много се радвам, че на рождения ден на мама сме заедно. Щастлив съм когато се прибирам у дома”, коментира Гришо. Купил съм й специален подарък който не мога да издам, допълни хасковлията.

Той посети детската градина и Спортното училище, които е завършил, а след това изненада и децата от Езиковата гимназия в града, където майка му работи. Повод за посещението там е рожденият ден на Мария Димитрова. Григор посети и кабинета, за чието създаване е помогнал финансово.

Григор беше придружаван от снимачен екип, който подготвя видео за една от марките, които родният ни тенисист рекламира. Димитров разказа, че филмът ще покаже родния му град и така хората ще разберат от къде е той.

 

Посещението на тенис звездата предизвика еуфория и прекъсна за кратно учебния процес. Вчера топ тенисистът ни се срещна и с кмета на Хасково, Станислав Дечев – виж ТУК.

В следващата седмица Григор е заявил участие на АТР 250 турнира в зала в Марсилия, както и в турнира от АТР 500 в Ротердам, който ще се проведе от 12 до 18 февруари.

 

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
„Практикер Ритейл" готови да построят кръговото
Очаква се окончателно решение от АПИ за кръговото до „Холидей парк“(ВИДЕО)

14 926 384 лв. е проектобюджетът на Община Стамболово за 2024 г.
14 926 384 лв. е проектобюджетът на Община Стамболово за 2024 г.

Затвори