Гражданската иниацитива за църквата търси лице на кампанията

0

8 от 10 хасковлии посочват Григор Димитров да бъде лице на кампанията за завършване на църквата Св.”Иван Рилски” в Хасково, показват резултатите от направена анкета. Както вече XNEWS писа, гражданска иниацитива от известни хасковлии търси лице на кампанията.

Анонимен дарител е дал голяма сума и е запалил надеждата у отец Никола и хората за набиране на още средства, необходими за довършването на църквата. Само седмица след даване на публичност на инициативата са събрани 12 000 лева.

Сега е време да се намери подходящ човек за съществената част на кампанията, а тя, изразена в пари, е 1 милион лева. Всички, които искат, могат да се включат със своите предложения във Фейсбук страницата на xnews.bg. Необходимо е да напишите своето предложение като име на човек с добро и благо обществено влияние, но да не бъде политическа личност.

Има възможност да се проведе инициатива за откупуване на тухли с определена цена и да се изпише името на дарителя, ако желае. Примери има доста, като един от тях е храма “Св.Киприян” за българите в Москва. Там всеки дарител си закупва тухли, на които си изписва името.

Банкова сметка за дарения в УникредитБулбанк:

BG90UNCR70001522636841

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Тир затапи магистралата, образува се опашка/ВИДЕО/
Очаква се влошаване на пътната обстановка в Западна България

Първенците от Попско повалиха 7 прасета
Първенците от Попско повалиха 7 прасета

Затвори