GPS проследяване на автомобили над 3.5 тона в реално време, заедно с тол таксуването

0

Тежкотоварните превозвачи вече ще ползват и услуга за GPS проследяване на мпс в реално време, заедно с тол таксуването.

Старско

„Интелигентни трафик системи“ АД („ИТС“ АД) пусна нова услуга за тежкотоварните превозвачи – TollPass Fleet – GPS проследяване в реално време. Високотехнологичното решение е достъпно за всички автомобили над 3.5 тона, оборудвани с бордови устройства TollPass или TollPass EUROBOX.

Всеки потребител със сключен договор с „ИТС“ АД може да се възползва от безплатния период за ползване на услугата до 31 януари 2022 г. и на конкурентно ниски цени след тази дата.

Единствено TollPass Fleet е разработен така, че ще може да се ползва без да се подписват договори с обвързващи срокове, а позволява по всяко време да бъдат включвани или изключвани превозни средства, в зависимост от нуждите на клиента и дали са в движение например.

Създадено за собственици и мениджъри на автопаркове, новото дигитално решение спестява средства за управлението на превозните средства, като автоматизира данните и справките и ги прави достъпни онлайн, като улеснява счетоводството, администрацията и персонала за тези дейности.

На онлайн платформата TollPass вече ще може не само да се заплащат пътни такси и да се получава детайлна информация за тол услугите, но и да се проследяват на база GPS данни пътните превозни средства и чрез този консолидиран преглед на данни, клиентите могат да управляват своя автопарк и шофьори още по-лесно.

В личния си профил на TollPass.bg, всеки мениджър на транспортна фирма получава обобщена информация и справки както за тол таксуването – заплатени суми, глоби, невключено бордово устройство, така и за експлоатацията на пътните превозни средства.

Tollpass Fleet предоставя визуализации за маршрута на движение на всяко превозно средство и неговия престой. Могат да се въведат аларми за превишена скорост или навлизане в определени зони, за изпълнение на график за доставките, автоматично генериране на счетоводни справки и пътни листове. TollPass Fleet пести средства, човешки ресурси и труд за ефективна експлоатация на автопарковете.

Според Иван Георгиев, търговски директор на „ИТС“ АД, предимствата на TollPass Fleet са свързани с факта, че всички услуги и справки са на едно място – на уеб платформата TollPass, която съчетава тол таксуването и остойностяването на маршрутите с мениджмънт на превозните средства и множество автоматизирани справки.

През 2022 предстои да бъдат разработени от „ИТС“ АД нови 24/7 високотехнологични услуги в сферата на транспорта, пътния трафик, леките и тежкотоварни автомобили. TollPass.bg предлага всички услуги за транспортния бранш на една онлайн платформа.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Крадат компоти, телефон и 400 лева
Блъснаха две пешеходки

Задържаха петима водачи в ареста
5-ма водачи в ареста за употреба на дрога

Затвори