Гостенин на хотел олекна със 100 евро, хванаха и други 3-ма крадци

0
Divel

Двама димитромградчани и хасковлия са задържани за кражба.

Снощи в 23,40 часа в РУ Хасково е постъпил сигнал от 39-годишен мъж, постоянно пребиваващ в Турция, който съобщил, че в близост до местен хотел в района на парк „Кенана“ са му откраднати 100 евро от непознати за него лица.

Старско

Пристигналите на място униформени, установили, че мъжът е гост на хотела. Парите са му задигнати от празнуващи в заведението на хотела младежи – двама на 16г. и 18г. от Димитровград и хасковлия на 16г. Половината от инкриминираната сума е върната с протокол на разследващите по образуваното досъдебно производство.

В управлението в Хасково са установени и двама мъже за кражби. Първата е на пакет хранителни продукти от частен дом в с.Нова надежда. 76-годишният му собственик споделил, че са му помощ от БЧК. При издирвателните действия е доведен за извършване на деянието неговия съселянин на 44г., който предал пакета с продукти на полицаите. В ареста за кражба е и 23-годишен младеж, който преди 2 седмици задигнал колело на свой съкварталец от междустълбищна площадка на блок в жк“Орфей“. Колелото е върнато с протокол на служителите.

Заведено и досъдебно производство за кражба на монети. Снощи в 20,10 часа на спешния телефон е получено съобщение, че за времето от 16-ти до снощи са разбити 2 монетника на детски клатушки, собственост на пловдивско ЕООД, монтирани на площад „Общински“ в областния град. Отнетата сума е 50 лева. Работата по случая продължава.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Нов антирекорд с 69 новозаразени, 2 са починали
84 новозаразени в област Хасково, 3 са починали

Арестуван за 300 кг хероин обяви гладна стачка
Поискаха отвод на прокурора по делото за 300 кг хероин, съдът отказа

Затвори