Гошовите хора нещо се разцепват, май

0
Divel

След като ВКС потвърди вината на бившия хасковски кмет Георги Иванов /виж тук/, че е наредил да се събори паметник на културата, коалицията му в общинския съвет на Хасково, май е на път да се разцепи.

Освен условната присъда, Темида го лиши за 2 г от правото да заема държавна или обществена длъжност, свързана с ръководство и контрол или стопанисване на публично имущество.

Старско

В превод това означава, че Иванов няма право да се кандидатира. И да издигне Коалицията му за Хасково кандидат, дали патронът й ще дава толкова пари за друг, колкото за себе си? Надали, не е логично и икономически обосновано.

На последното заседание на общинския съвет, направи впечатление и лек разнобой в коалицията на опозицията. Това стана, след като за втори път съветниците отказаха общината да ползва дългосрочен нисколихвен кредит за ремонтите на зала „Дружба” и спортен комплекс „Младост”. Един голям спортист и треньор, съветник от Коалиция за Хасково каза от трибуната, че му е тъжно и болно. Така е, защото не може да се използва този кредит. Той допълни, че спортните хора ги интересува съоръженията да са ремонтирни, а не кой колко щял да открадне.

Друг от същата коалиция отсече директно, че не може да стане поръчител на кредит, когато не е виждал конкретната оферта от фонда. Ето ви го разнобоя.

Ама спокойно, иде предизборната кампания за местната власт. За някои от коалицията на опозицията най-подходящото място за откриването й е това с Гошовите крави. Ако не знаете къде е то – четете, хееей там.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл – [email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Румен Радев: Правителството да осигури способностите на изтребителите
Румен Радев: Правителството да осигури способностите на изтребителите

Руски артисти вдигнаха на крака гостите на Минерални бани/ВИДЕО/
Руски артисти вдигнаха на крака гостите на Минерални бани/ВИДЕО/

Затвори