Гербери срещу ГЕРБ, Цветанов, Иванов – разни хора с разни идеали

0
Divel

Бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов си основа на 18 т.м. областна структура на новата му партия “Републиканци за България”.

Областен лидер е бивш строител на съвременната герберска България в Хасково – Антон Иванов – кандидат за кмет, някогашен от Граждани за европейско развитие на България, кандидат за депутат (от ГЕРБ) и председател на сесийната група на ГЕРБ в общинския съвет.

Старско

Иванов заяви, че не сменя партията, а тя го е сменила. Никой не го пита за фирмата му как така строеше и къщи в удавеното харманлийско село Бисер, като човек на ГЕРБ. Националният му лидер Цветанов и той напада от доста време най-вече по националните ефири бившата си партия, в която беше втори и в която се прочу с едни апартаменти.

Това сега цирк ли е, или просто е стар навик от времето на постоталитаризма, когато всичко ново е замазан цитат на старото. Офисът се намира на ул. “Васил Друмев”. Без кавички – Друмев е написал “Нещастна фамилия” и “Иванку, убиецът на Асеня”. Климент Търновски и така също е известен. Сложна конфигурация сега се случва на българския партиен хуманизъм.

Нещо като “Строихме нещо грешно в ГЕРБ, сега ще го свалим!” Защо бяхте там тогава? А и сега солунската митница ли искате, или това е по традиция от разните хора с разните идеали, що си не направите, ако е така и офис на ул. “Алеко Константинов”? Питанките са много, отговорите ще са еднозначно незадоволителни.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

 

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Неделна опашка за вода
Неделна опашка за вода

Приключи ремонтът на бул.“Освобождение“, движението е пуснато
Приключи ремонтът на бул.“Освобождение“, движението е пуснато

Затвори