ГЕРБ: С № 7 ще имаме 7 от 7 кметове на общини в област Хасково

0

Важното е ПП ГЕРБ в област Хасково отново да има 7 от 7 кметове на общини с № 7 в бюлетината- така откри срещата с лидера на партията Бойко Борисов областният й координатор и народен представител Делян Добрев. Пред събралите се в ДКТ „Иван Димов“-Хасково членове и симпатизанти на партията той припомни помощта от правителствата на ГЕРБ за общините в региона, благодари на Бойко Борисов и подчерта: ако не сме ние ще се случат пълни безобразия в тази държава.

В 7 от 11 общини в област Хасково ГЕРБ участва в предстоящия на 29 октомври местен вот с досегашните кметове, издигнати и за следващ управленски мандат.

Кметът на Димитровград Иво Димов и на Ивайловград Диана Овчарова претендират за четвърти. Овчарова припомни, че през 2011г. печели с едва около 40 гласа преднина в една община, управлявана дотогава само от БСП, като на последните местни избори победата и е със 75%. Вярвам, че хората и сега ще оценят направеното, коментира тя.

Димитровградският кмет Иво Димов бе категоричен: пуснахме по-сериозни, здрави корени в земята и няма кой да ги изкорени. Ще ставаме все по-силни и убедителни на всеки следващ избор. Убеден съм, че ще спечелим още на първи тур. И призова: На 29 октомври с номер 7 за пълна и категорична победа!

Кметът на областния център Хасково и кандидат за втори управленски мандат Станислав Дечев благодари за подкрепата на ГЕРБ, кметовете от региона, общинските съветници, кметовете на малки населени места. В началото мандатът започна като приказка и после всичко спря- ковид пандемия, инфлация, криза, служебни правителства, но въпреки всичко постигнахме много, а сме подготвили два пъти повече обекти, подчерта той. Ако съм направил грешка или неволно съм засегнал някого, искам да се извиня, каза той. И призова: С № 7 в бюлетината, за да става Хасково все по-красив!

За кмета на Свиленград Атанас Карчев изминалият мандат беше първи. Като труден, но поучителен, го определи той. И заяви, че от амбициозната си програма с 43 точки е успял да изпълни 85%, като са реализирани 57 проекта, 14 от които допълнителни.

Готови сме за изборите и мога твърдо да заяви, че ще спечелим, заяви и кметът на Любимец Анастас Анастасов, който пожела убедителна и категорична победа за кандидатите на ПП ГЕРБ в цялата област.

Харманли пак ще успее, категорична бе и Мария Киркова, претендент за нов кметски мандат там.

Кметът на Симеоновград Милена Рангелова, която също е управлявала три мандата, подчерта, че изминалият мандат е бил най-трудният от всички и го определи, като изпитание за малките общини. ГЕРБ е сила, категорична бе тя и пожела победа на първи тур в кметската надпревара за общините.

Важно е да се справите добре, защото това дава повече сила, аргументи и увереност и на депутатите ни да ви защитават по-добре в парламента. В момента нищо не може да се случи без ГЕРБ, нищо! За съжаление, реалната власт е в министри, назначени от ПП, а при нашите правителства в общините от региона са санирани 175 жилищни блока, подчерта лидерът на партията Бойко Борисов.

Това ми е най-трудната кампания, защото от една страна не трябва да се нападаме, а от друга слушам вопъла на кметовете и на хората. Кметът всеки ден трябва да показва на хората какво е направил- тротоар, улица, ВиК, площадка, парк, училище и т.н. Много ни е трудно в тоя некоалиционен баланс, но по-добро във време на война, в такъв разделен свят, не мога да измисля аз, като гледам и другите не можаха. Поне се движим с тая лодка в евроатлантическата посока. Със зор, насила, но свършихме много работа в парламента, каза още той.

7 кмета на общини с № 7 в област Хасково вярвам, че ни е за късмет и кандидатите ни ще спечелят още на първи тур, пожела Борисов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Дани е герой, победи болестта!
Дани е герой, победи болестта!

Мъри: Очаквам максимално себераздаване в двата мача
Мъри поема кипърски гранд

Затвори